RESTAURANG & NÖJE | Dalecarlia Cup | Sveriges gladaste fotbollsturnering
Svenska   English
ATT GÖRA Restauranger & Nöjen Restauranger & Nöjen

I Borlänge finns det mängder av restauranger och nöjen, allt från små kaféer till större nattklubb. Något för allas önskemål!

 

Pitchers

”Till Pitcher’s i Borlänge är alla välkomna. Här kan du njuta av vällagad mat och ett brett och spännande sortiment av drycker. Vi tillagar maten helt och hållet från grunden och vi använder oss enbart av råvaror utvalda med omsorg. Vi gör det med kärlek, omsorg och respekt för hantverket, för att din matupplevelse ska bli minnesvärd. Hos oss på Pitcher’s i Borlänge kan du även titta på sport på storbild. Vi visar även de stora sportevenemangen och alla de spännande matcherna som du vill se.”

 

Liljan

”Vänta inte. Njut av livet och unna dig det lilla extra hos oss på Liljan. Upplev Sveriges artistelit live från vår stora scen eller dansa dig svettig till tunga beats på vår populära nattklubb. Liljan har etablerat sig som Dalarnas nöjespalats nr 1 och har mycket att erbjuda.”

 

Äteriet

”Kom bort en stund och upplev en lunch eller middag i en härlig bymiljö i centrala Borlänge. Här finns möjlighet att se VM, äta en glass och avnjuta Dalarna på allra bästa sätt. Kolla in deras sommarmeny och öppettider här.”

 

Scandic Borlänge

”Vi tror att frukosten är viktig för att du ska få en bra start på dagen. Därför kretsar morgonen på Scandic mycket kring den ekologiska maten på vår frukostbuffé, här kan du ta för dig av det nyttiga och njutbara i en skön blandning. Till lunch och middag serverar vi bland annat våra populära Scandic Klassiker. Vi har alltid omsorgsfullt tillagade rätter även för dig med speciella önskemål.”

 

First Hotel Brage

”First Hotel Brage är centralt beläget i Borlänges centrum, mitt i hjärtat av Dalarna. Här möts du av en varm och personlig atmosfär när du kliver in genom entrén…På lobbyplan finner du våra två populära restauranger.”

 

American Take Away

”Det är inte alls svårt att hitta en pizzeria med riktig amerikansk pizza – utan att boka flyget och åka till Staterna…Hos oss serveras du pizzor av den riktiga amerikanska stilen med tjocka frasiga bottnar, rikligt med fyllning och med eller utan smaksatta kanter.

 

Prison Island Borlänge

Utmana lagkamraterna i att klara av flest  celler på Prison Island i Borlänge. Deltagare i Dalecarlia Cup erhåller 25% rabatt vid köp av 2 timmars passage. Perfekt för teambuilduing under cupen där ni kan välja på ett varierat utbud av aktiviteter och häftiga upplevelser. Boka i förväg, det förväntas bli fullbokat.

 

SF Bio

Biopalatset har 389 fåtöljer fördelade på fyra bekväma salonger. Biografen drivs av Svenska Bio.

Senast ändrat: 2014-11-16   Skrivet av:
häng med DC
DC på Twitter
Dala Demokraten SSAB Dalarnas tidningar Borlänge energi
www.dalecarliacup.se är Dalecarlia Cups officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
Copyright © 2019 IK Brage.