RESTAURANG & NÖJE | Dalecarlia Cup | Sveriges gladaste fotbollsturnering
Svenska   English
ATT GÖRA Restauranger & Nöjen Restauranger & Nöjen

I Borlänge finns det mängder av restauranger och nöjen, allt från små kaféer till framtidsmuseum. Något för allas önskemål!

 

 

Aqua Nova Äventysbad

Passa på att uppleva häftiga äventyrsbadet som ligger precis intill tävlingsområdet.

Från 16 år 100kr (ord.120 kr)

3-15 år 70 kr (ord. 85 kr)

Uppvisande av band gäller för att få dessa priser.

Obligatoriskt med 1 st ledare på 5 barn/ungdomar. Ledaren går in gratis (fler ledare än 1 per 5 barn betalar Cuppris)

 

Äteriet

”Kom bort en stund och upplev en lunch eller middag i en härlig bymiljö i centrala Borlänge. Här finns möjlighet att se VM, äta en glass och avnjuta Dalarna på allra bästa sätt. Kolla in deras sommarmeny och öppettider här.”

 

Scandic Borlänge

”Vi tror att frukosten är viktig för att du ska få en bra start på dagen. Därför kretsar morgonen på Scandic mycket kring den ekologiska maten på vår frukostbuffé, här kan du ta för dig av det nyttiga och njutbara i en skön blandning. Till lunch och middag serverar vi bland annat våra populära Scandic Klassiker. Vi har alltid omsorgsfullt tillagade rätter även för dig med speciella önskemål.”

 

First Hotel Brage

”First Hotel Brage är centralt beläget i Borlänges centrum, mitt i hjärtat av Dalarna. Här möts du av en varm och personlig atmosfär när du kliver in genom entrén…På lobbyplan finner du våra två populära restauranger.”

 

American Take Away

”Det är inte alls svårt att hitta en pizzeria med riktig amerikansk pizza – utan att boka flyget och åka till Staterna…Hos oss serveras du pizzor av den riktiga amerikanska stilen med tjocka frasiga bottnar, rikligt med fyllning och med eller utan smaksatta kanter.

 

Prison Island Borlänge

Utmana lagkamraterna i att klara av flest  celler på Prison Island i Borlänge. Deltagare i Dalecarlia Cup erhåller 25% rabatt vid köp av 2 timmars passage. Perfekt för teambuilduing under cupen där ni kan välja på ett varierat utbud av aktiviteter och häftiga upplevelser. Boka i förväg, det förväntas bli fullbokat.

 

SF Bio

Biopalatset har 389 fåtöljer fördelade på fyra bekväma salonger. Biografen drivs av Svenska Bio.

Senast ändrat: 2014-11-16   Skrivet av:
häng med DC
DC på Twitter
Dala Demokraten SSAB Dalarnas tidningar Borlänge energi
www.dalecarliacup.se är Dalecarlia Cups officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
Copyright © 2021 IK Brage.