Svenska   English
ATT GÖRA Shopping Shopping

I Borlänge finns navet i handel i Dalarna. Två stora handelsområden som delas av riksvägen med allt från Ikea till små butiker. Dessutom finns ett centrum med en levande handel.

Norra backa röd
På norra backa handelsplats i Borlänge hittar du 14 fräscha butiker med allt från hemelektronik till träningskläder och livsmedel. Här finns 2500 parkeringsplatser i anslutning till butikerna. Parkeringen är givetvis gratis.

 

Kupolen_logo_top
Kupolen är Dalarnas största köpcentrum med 80 butiker, café och restauranger. Kupolen invigdes den 13 september 1990. Köpcentrumet utökades 1995 med ett nytt våningsplan, och antalet butiker mer än fördubblades. 2005 växte Kupolen med ytterligare en våning och ca 20 nya butiker flyttade in. Idag har köpcentrumet en shoppingyta på 32.500 kvm och ca 4,6 miljoner besökare om året.

 

Borlänge centrum

De 80 butiker som finns här ger dig en kunnig service och personligt utvalda varor. De 40 caféer & restauranger vi erbjuder har ett brett utbud av godsaker från när och fjärran. Längtar du efter att lägga lite tid på ditt yttre kan 20 salonger hjälpa dig med hår, hud, naglar eller fransar. Att dessutom Dalarnas bästa Bio, Bibliotek och vackraste park finns här, tillsammans med 4 fina museer och massor av plats för Live-musik är inget vi sticker under stol med. Eftersom det finns 1600 P-platser, täta bussturer och fina cykelbanor är det dessutom lätt att ta sig hit.

Senast ändrat: 2014-11-16   Skrivet av:
häng med DC
DC på Twitter
Dala Demokraten Coca Cola Sverige Borlänge energi SSAB Tunabyggen Dalatrafik Leksands knäckebröd Dalarnas tidningar Dios
www.dalecarliacup.se är Dalecarlia Cups officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
Copyright © 2017 IK Brage.