Svenska   English
BOENDE Hotell i Borlänge Hotell i Borlänge

I Borlänge finns det flertal hotell med gångavstånd till både Sportfältet och shoppingområden som Kupolen och Norra Backa.

 

Quality Galaxen

Quality Hotel Galaxen ligger i centrala Borlänge, på bekvämt avstånd till nöjen, kultur, kommunikationer och shopping. Här finns allt under ett tak. En perfekt mötesplats vare sig det gäller en kreativ konferens eller en mysig weekend med familjen.

 

Bokningskod: dalecarliacup

 

First Hotell Brage

First Hotel Brage ligger i centrala Borlänge, i hjärtat av Dalarna. Hotellet byggdes 1965 och har sedan dess fräschats upp ordentligt genom åren. Idag har gästrummen ljusa trägolv och bekväma sängar. På femte våningen ligger bastuavdelningen med fantastisk utsikt över staden. En av Borlänges mest populära restauranger Stationsgatan 1 finns på entréplan till hotellet. I restaurangen erbjuds allt från enklare varmrätter till vällagade trerättersmiddagar.

Bokningskod: dalecarliacup

 

Scandic Borlänge

Hotell Scandic Borlänge har ett centralt läge i Borlänge och nära till stadens sevärdheter. På hotell Scandic Borlänge kan du simma i vår inomhuspool och varva ned i bastun före en middag i vår populära hotellrestaurang. Vi har 7 mötesrum och erbjuder trådlös internetuppkoppling på hela hotellet. Du kan låna en cykel i receptionen, och upptäck Borlänges vackra omgivningar på egen hand.
Bokningskod: dalecarliacup

Senast ändrat: 2016-06-21   Skrivet av:
häng med DC
DC på Twitter
Dala Demokraten Coca Cola Sverige Borlänge energi SSAB Tunabyggen Dalatrafik Leksands knäckebröd Dalarnas tidningar Dios
www.dalecarliacup.se är Dalecarlia Cups officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
Copyright © 2017 IK Brage.