HOTELL | Dalecarlia Cup | Sveriges gladaste fotbollsturnering
Svenska   English
BOENDE Hotell i Borlänge & Leksand Hotell i Borlänge & Leksand

I Borlänge finns det flertal hotell med gångavstånd till både Sportfältet samt shoppingområden som Kupolen och Norra Backa.

 

Scandic Borlänge – vårt prioriterade Dalecarlia Cup hotell

Hotell Scandic Borlänge har ett centralt läge i Borlänge och nära till stadens sevärdheter. På hotell Scandic Borlänge kan du simma i vår inomhuspool och varva ned i bastun före en middag i vår populära hotellrestaurang. Vi har 7 mötesrum och erbjuder trådlös internetuppkoppling på hela hotellet. Du kan låna en cykel i receptionen, och upptäck Borlänges vackra omgivningar på egen hand.

Scandic har DC erbjudande till medföljande som önskar att bo på hotell  – bokas via borlange@scandichotels.com
Använd bokningskod: dalecarliacup


First Hotell Brage

First Hotel Brage ligger i centrala Borlänge, i hjärtat av Dalarna. Hotellet byggdes 1965 och har sedan dess fräschats upp ordentligt genom åren. Idag har gästrummen ljusa trägolv och bekväma sängar. På femte våningen ligger bastuavdelningen med fantastisk utsikt över staden.


Quality Galaxen

Quality Hotel Galaxen ligger i centrala Borlänge, på bekvämt avstånd till nöjen, kultur, kommunikationer och shopping. Här finns allt under ett tak. En perfekt mötesplats vare sig det gäller en kreativ konferens eller en mysig weekend med familjen.

 

I Leksand har vi boendealternativ med gångavstånd till Siljansvallen samt Leksand Sommarland.

 

Leksand Strand Camping & Resort

Leksand strand resort är vackert beläget vid Siljans strand och har en mängd idylliska stugor med 12-4 bäddars beroende på behov. Gångavstånd till Leksand Sommarland och till spelplanerna vid Siljansvallen.

Ni bokar detta boende via: info@leksandsportscamp.se

 

Green Hotel

Green Hotel, stolt samarbetspartner till IK Brage, erbjuder boendet med det lilla extra i samband med Dalecarlia Cup 2019.

 

Hotellet ligger i Tällberg 5,5 mil från fotbollsplanerna. Vi ligger på en kulle vid Siljan och har makalös utsikt över sjön från alla våra matsalar och många av hotellrummen. Vi har pool ute och inne, egen tennisbana, biljard och dart. Naturen inpå knuten och många populära hantverksbutiker i byn. Här finns rum för alla, boka det som passar dig bäst. Välkommen.

 

Boka här

Senast ändrat: 2016-06-21   Skrivet av:
häng med DC
DC på Twitter
Dala Demokraten SSAB Dalarnas tidningar Borlänge energi
www.dalecarliacup.se är Dalecarlia Cups officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
Copyright © 2019 IK Brage.