Invigning av Dalecarlia Cup 2018 – IDAG – onsdag | Dalecarlia Cup | Sveriges gladaste fotbollsturnering
Svenska   English
Nyheter Invigning av Dalecarlia Cup 2018 - IDAG (onsdag) 2018-06-27 Invigning av Dalecarlia Cup 2018 - IDAG (onsdag)
2018-06-27   Skrivet av:

IDAG KL. 19:00 SMÄLLER DET! DALECARLIA CUP 2018 INVIGS!

Invigningen kommer att hållas i samarbete med Liljan i Borlänge Centrum, på den nybyggda scenen på Ovanbroparkeringen intill Liljekvistska Parken, mellan kl. 19:00 och 20:00 under onsdagen.

 

Dalecarlia Cup 2018-års invigning bjuder på ett invigningstal av Dalarnas Landshövding Ylva Thörn och på scenen kommer ni även se Sigrid Bernson och Emil Källdoff uppträda.

 

Sigrid Bernson är en av Sveriges mest kända proffsdansare där hon medverkat i Let’s Dance ett flertal gånger, och 2017 debuterade hon även som artist. I somras släppte Sigrid singeln ”This Summer” skriven av henne själv, Josefin Glennmark, Jimmy Jansson och Palle Hammarlund. Singeln har sedan följts upp av den minst lika peppiga ”Celebrate”. I år debuterade Sigrid i Melodifestivalen med låten ”Patrick Swayze” som tog henne till andra chansen.

 

Emil Källdoff är svensk mästare och rankad som 4:e bäst i världen på fotbollsfreestyle. Han har tävlat och uppträtt i mer än 20 olika länder och i år besöker han Dalecarlia Cup för att bjuda på en oförglömlig show. Förutom hans uppträdande på invigningen kommer Emil under fredagen 29:e juni mellan kl. 14:15 och 15:15 att ha en lektion i fotbollsfreestyle för alla som är intresserade att lära sig nya tricks, på 5-mannaplanen SELECT, som ni hittar på Sportfältet.

 

Invigningen är självklart helt gratis och öppen för alla som vill njuta av att Dalecarlia Cup drar igång och att alla fotbollstokiga barn och ungdomar ännu en gång förgyller Borlänge med sin närvaro.

 

När: IDAG – Onsdag 27:e juni
Tid: kl. 19:00-20:00
Var: Ovanborparkeringen/Liljekvistska Parken i Borlänge Centrum
Kostnad: Gratis
För vem: Alla som vill uppleva en härlig kväll fylld av glädje och gemenskap i äkta Dalecarlia Cup-anda

 

VI SES!


Lämna kommentarer

häng med DC
DC på Twitter
Dala Demokraten SSAB Dalarnas tidningar Borlänge energi
www.dalecarliacup.se är Dalecarlia Cups officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
Copyright © 2019 IK Brage.