Utställare/samarbeten på Sportfältet – DC 2018 | Dalecarlia Cup | Sveriges gladaste fotbollsturnering
Svenska   English
Nyheter Utställare/samarbeten på Sportfältet - DC 2018 2018-06-25 Utställare/samarbeten på Sportfältet - DC 2018
2018-06-25   Skrivet av:

På Sportfältets evenemangsområde kommer ni besökare att hitta ett flertal olika utställare/matvagnar/samarbetspartners under Dalecarlia Cup 2018.

I.C.E. Äventyrscentrum Borlängekommer även under Dalecarlia Cup 2018 att finnas på plats på Sportfältet. ICE erbjuda en rad roliga aktiviteter för alla barn- och ungdomar att prova på. De kommer även att erbjuda försäljning mat, som bland annat Pulled Pork och Kebab.

 

Frullen Foodtruck & Catering – kommer under årets turnering att erbjuda er besökare att köpa deras härliga Nacho-tallrik.

 

Leksands Knäckebrödhär kan ni självklart köpa den omtalade Dala-delikatessen Knäckebrödspizza.

 

Vitamin Wellkommer att finnas på plats på Sportfältet där ni kan köpa deras drycker, som beskrivs som en god och funktionell törstsläckare berikad med vitaminer och mineraler. De kommer även att erbjuda deras egna glass till försäljning.

 

Returpack Pantamera – Självklart är Pantamera på plats för att hjälpa Dalecarlia Cup att bidra till ett hållbart samhälle genom deras vision om att erbjuda ”världens bästa pantsystem”.

 

Urban Street Food kommer att erbjuda försäljning av den härliga ungerska rätten Langos.

 

Dessa utställare/matvagnar/samarbetspartners kommer att finnas på plats från och med onsdag kväll till och med söndag eftermiddag. Öppettider torsdag-lördag är kl. 08:00-21:00.

 

Varmt välkomna!


Lämna kommentarer

häng med DC
DC på Twitter
Dala Demokraten SSAB Dalarnas tidningar Borlänge energi
www.dalecarliacup.se är Dalecarlia Cups officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
Copyright © 2019 IK Brage.