Tillsammans är vi Dalecarlia Cup | Dalecarlia Cup | Sveriges gladaste fotbollsturnering
Svenska   English
Incheckning, Information & Player’s shop Tillsammans är vi Dalecarlia Cup Tillsammans är vi Dalecarlia Cup

”Tillsammans är vi Dalecarlia Cup”

 

Vår värdegrund

 

Tillsammans är vi Dalecarlia Cup

 

Vår värdegrund kan enkelt sammanfattas i uttrycket ”Tillsammans är vi Dalecarlia Cup” Värdegrunden omfattar alla som engagerar sig i cupen oavsett om du är spelare, tränare, funktionär eller supporter/åskådare. Våra grundläggande värderingar ska ge stöttning och balans för alla i turneringen, oavsett nivå eller engagemang.

 

Gemenskap

 

Dalecarlia Cup välkomnar alla som vill bidra till vår utveckling oavsett om det sker på eller utanför fotbollsplanen. I Dalecarlia Cup ska ingen känna sig utanför oavsett ålder, ambition, kunskap, talang, föräldrar, kön, födelseort, tro, funktionshinder, sexuell läggning eller annat. Dalecarlia Cup finns till för alla.

 

Respekt – Rent spel på alla plan

 

Vi uppträder juste mot varandra och är ärliga, tar ställning och säger ifrån när vi upptäcker något som är fel. Vi arbetar aktivt emot och accepterar aldrig våld, mobbing, rasism, diskriminering, droger eller doping. Vi är ödmjuka och respekterar alltid motståndare, ledare, domare, publik och alla andra i vår omvärld.

 

Ansvar – Tillsammans skapar vi utveckling

 

Alla ansvarar för att bidra på ett positivt sätt till Dalecarlia Cup´s välbefinnande och utveckling. Vi tar ansvar för våra handlingar såväl på som utanför planen. Att ta ansvar för vårt gemensamma innebär att vi alltid ska ha Dalecarlia Cup´s bästa i fokus.

Senast ändrat: 2016-11-10   Skrivet av:
häng med DC
DC på Twitter
Dala Demokraten SSAB Dalarnas tidningar Borlänge energi
www.dalecarliacup.se är Dalecarlia Cups officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
Copyright © 2021 IK Brage.