Nedan följer lite matnyttig information gällande anmälan till cupen.

Om ni funderar på att anmäla ert lag till turneringen trycker ni på 'anmäl lag'. Denna knapp hittas uppe i högra hörnet på sidan.


Inne i anmälningsformuläret hittas information rörande anmälan. Var noga med att läsa vad som står i förtexten till anmälan samt vad som ni förpliktar er att göra i avtalet som ni behöver göra för att gå vidare. 


Följande information är viktig att ta del av:

Er anmälan börjar behandlas när anmälningsavgiften är betald, dock garanteras laget inte en plats i turneringen vid inbetalning eftersom det finns ett begränsat antal platser i de olika klasserna och spelorterna. 

 Vid negativt anmälningsbesked återbetalas anmälningsavgiften.

Turneringen arrangerar spel för Pojkar och Flickor i klasserna 8-17 år. 

I anmälan kommer ni att önska spelort för turneringen. Det är endast i klasserna 10-13 år som lag kan önska att spela antingen i Leksand eller i Borlänge. Övriga åldrar dvs 8-9 år samt 14-17 år finns det endast spel i Borlänge. 

  • Alternativ Borlänge: P/F 8-17 år spelar turneringen i Borlänge på Sportfältet 30/6 (torsdag) till 3/7 (söndag). 
  •  Alternativ Leksand: P/F 10-13 år spelar turneringen i Leksand på Siljansvallen 1/7 (fredag) till 3/7 (söndag). 
  •  *Pojkar och Flickor i klassen 13 år kommer spela vidarespel under söndagen 3/7 i Borlänge
  •  *Pojkar och Flickor i klasserna 8-9 år samt 14-17 år spelar hela turneringen i Borlänge. 

Vidare i anmälan klickar ni i vilket datum och vilken ort ni helst vill spela cupen på. Vi kommer tillgodose lagets önskemål i mån av plats eftersom vi har en begräsning på antal lag som kan spela i samtliga klasser i turneringen. 

Tilldelning av spelort för klasserna 10-13 år kommer ske efter "först till kvarn" principen, vilket innebär att ert lag kan bli tilldelade att spela på annan ort den ni önskat. Den ort som ni blir placerade på kommer ni att spela hela turneringen på, med undantag för vidarespel i Borlänge för 13 års-klassen . 

Vidare information kring tilldelad spelort kommer via mail när inbetalningen är registrerad och er anmälan har godkänts. Anmälningsavgiften betalas i fullo åter om cupen ej genomförs samt om laget i fråga erhåller sitt andra alternativ på spelort och därmed inte vill delta i turneringen.