Dalecarlia Cup är mer än bara fotboll!

Invigning

Tillsvidare kommer ingen invigning att genomföras 2021. Skulle möjligheten till detta uppstå kan vi vid ett senare tillfälle komma att arrangera en invigning. 

TV-spels turnering

I tre års tid har vi arrangerat en TV-spelsturnering i samband med turneringen. Om detta blir möjligt att göra 2021 återstår att se. Vi hoppas på det och återkommer med mer information

Dalecarlia Cup: Forum

År 2019 startades Dalecarlia Cup: Forum med syftet att sprida kunskap kring fotbollens olika sidor till samtliga deltagare, ledare samt lokalbefolkningen genom att ta upp relevanta ämnen kring sporten som diskuteras i Sverige och andra länder. Forumet är att prioriterad del av Dalecarlia Cup där vi vill sprida kunskap och skapa upplevelser för Borlänge stad.

Entré till forumet kommer alltid att vara kostnadsfritt.

Under 2019 upplaga hade vi privilegiet att få lyssna till F.D. Förbundskaptenen Tommy Söderberg på plats tillsammans med F.D. domaren Jonas Eriksson och organisationen Locker Room Talk.

Inspiratörerna  från 2019 hittas här

År 2020 blev tyvärr inställt i sviterna av coronaviruset.

2021 kommer vi att se över möjligheterna till genomförandet av forumet. Uppdatering kommer kontinuerligt fram till cupstart.