Boende i skola  

Det finns olika sätt att spendera tillvaron under Dalecarlia Cup. Nedan kommer det mest populära boendealternativet i cupen.  

Skolboende  

Rekommenderat boende   

Helpension med boende för laget i skolsal.

Pris 1750kr/deltagare + serviceavgift

I detta ingår:

  • 4 nätters boende på skola
  • 12 måltider: frukost, lunch och middag (onsdag middag till söndag lunch)
  • Deltagarband och spel i Dalecarlia Cup

Transport ingår inte i priset utan är upp till lagen själva att anordna mellan boendet samt spelplanerna.

Boende på skola är det mest populära boendealternativet på Dalecarlia Cup, det finns begränsat antal med boende och vi tillämpar först-till-kvarn-principen.

Förläggningar kommer att vara olika varianter av skolor i Borlänge kommun och ca 70% av förläggningarna ligger inom gångavstånd till Sportfältet där turneringen spelas. Vi nyttjar 20 st skolor samt idrottshallar i Borlänge. 


Er sovsal

Salen som ni sover i är ett klassrum som ställs i ordning för boende. Det innebär att skolbänkar och allt skolmaterial finns kvar. Elever och lärare litar på att ni inte använder eller förstör deras saker.

Bänkarna ska stå utefter ena väggen, inte framför fönstren som är en nödutgång. Det måste också finnas en fri väg från madrasserna fram till dörren. Bäst är att varje spelare har sin väska ovanför huvudet mot väggen.

Storleken på er sovsal bygger på att alla har en madrass som är  max 75 cm bred. Det är viktigt att alla håller sig till maxbredden på madrassen, eftersom det är avgörande för att ni ska få plats i sovsalen. Om någon har en för bred madrass kan vi tvingas begära att ni ska sova två personer på en sådan madrass. Detta på grund av krav från räddningstjänsten.