Dalecarlia Cup i Leksand

Dalecarlia cup har växt med enorm fart de sista åren. Med anledning av detta har vi konsekvent fått lov att neka lag spel i turneringen på huvudsakligen på grund av platsbrist. Men detta förändrades 2019 då vi kunde presentera ytterligare en spelort för turneringen, nämligen Dalecarlia Cup i Leksand.


I Leksand spelas turneringen på Siljansvallen där det finns upp till 9st planer med konstgräs och vanligt gräs.


Alternativet att spela turneringen i Leksand är för lag som vill ha lite mindre folksamlingar, nära till vatten och äventyrslandet Leksand Sommarland tillsammans med en härlig fotbollsturnering. Lägg även märke till att Leksand är en speldag kortare än Borlänge.

Datum 

Invigning Dalecarlia Cup: i Borlänge torsdag kväll 19:45-20:30 30/6 

Speldagar 3: fredag 30/6  till söndag 2/7

Klasser

I Leksand genomförs spel för följande klasser:

P10  (födda 2013)   

P11 (födda 2012)  

P12 (födda 2011)

F10 (födda 2013)

F11 (födda 2012)

F12 (födda 2011)I anmälan kommer vi att fråga om önskad spelort. Det gäller endast för ovan klasser 10-12 år då dessa spelas parallellt i Borlänge och i Leksand. När ni blivit tilldelade alternativet Leksand kommer ni att bo, äta och spela i Leksand under turneringens fortskridning. 


Boende

Deltagare som vill spela i Leksand har följande boendealternativ 3 nätter:

  • Skolboende
  • Lokala lag
  • Stugboende (Leksand Resort)
  • Eget boende

Hotellalternativet är inte aktuellt för Leksand utan det är istället Leksand Resort som är aktuellt premiumboende.


Leksand Sommarland

Vid val av stugboende på Leksand Resort så ingår två (2) st entrebiljetter till LEKSANDS SOMMARLAND per deltagare i priset för stugboendet!

Vid val av skolboende i Leksand så ingår en (1) entrebiljett till LEKSANDS SOMMARLAND per deltagare i priset för skolboendet!