Dalecarlia Cup dag 3

Tredje dagen av Dalecarlia Cup 2023☀️


08:00 går första matcherna av stapeln, och efter det rullar de på under hela dagen. Vi vill tipsa er om några event under dagen


Kändisbesök

Kändisbesök 10:00-13:00 av innebandyspelarna Johan Samuelsson och Moa Gustafsson från IBF Falun. 

Kom till scenen och Träffa Johan och Moa, få en autograf och/eller en bild. Du kommer även kunna tävla om en signerad innebandyklubba. 


Stjärnlagsmatch

13:00-14:00 kommer det vara en match mellan Säters IF och Avesta AIK. Spelarna i Stjärnlaget är tjejer och killar med funktionsvariationer. De spelar klockan 13:00 på plan 23 (Happy Homes). 


FMX show

14:00 och 17:00 kommer Frog och Jonatan Karlsson och kör en FMX show vid hockeyrinken på Sportfältet. De kommer hoppa ca 10 meter högt och 22 meter långt och under luftfärden göra trick som bland annat bakåtvolt på sina crosshojar.

Föreläsning 

14:30 kommer Lena Gustafson Wiberg föreläsa på scenen på Sportfältet. Lena jobbar som Supporter Liaison Officer i Djurgårdens fotboll och Head of SLO development and training - Football Supportres Europe. En SLO:s uppgift är bland annat att se till att supportrar uppträder i enlighet med de riktlinjer som gäller för god säkerhet. En otroligt intressant och inspirerande föreläsning!


Disco

17:30-19:30 är det minidisco (mellanstadiedisco) på Cozmoz 

20:00 är det Disco (för er som börjar 7:an i höst och upp till 17 år) på Cozmoz. 


Se tidigare inlägg på hemsidan eller i appen för att läsa mer om dessa discon. 

 

Väder

Idag kan vi förvänta oss en hel del sol, med lite växlande molnighet


Vi ses på Sportfältet!☺️