Dalecarlia Cup Forum 2022

Dalecarlia cup forum 2022🌟 

I Är kan vi gladeligen berÀtta att vi fÄr besök av 3 fantastiska förelÀsare.

Första förelĂ€sningen Ă€r redan första dagen, nĂ€mligen pĂ„ torsdagen den 30:e juni, och dĂ„ Ă€r det ingen mindre Ă€n Shanga Aziz som förelĂ€ser. 
Shanga Ă€r en av grundarna till Lockar room talk. LRT Ă€r en svensk ideell organisation som vill skapa nĂ€sta generations förebilder och idrottsutövare genom att göra killarnas omklĂ€dningsrum till en tryggare plats sĂ„ att de enkelt kan idrotta, mĂ„ bra och bli den bĂ€sta versionen av sig sjĂ€lv. 

Under fredagen fĂ„r vi besök av Johan Fallby. Johan Ă€r idrottspsykologisk rĂ„dgivare, författare, förelĂ€sare och före detta landslagsman i bordtennis. Johan har en lĂ„ng- och gedigen erfarenhet i hur föreningar skapar motiverande miljöer för spelare, och det Ă€r precis vad Johan kommer prata om. 

Den 3:e och sista förelĂ€sningen under cupen Ă€ger rum under lördagen och dĂ„ fĂ„r vi besök av en av Sveriges bĂ€sta domare genom tiderna, nĂ€mligen Jonas Eriksson. Jonas kommer berĂ€tta om sin resa som fotbollsdomare, hur man kommunicerar med vĂ€rldsstjĂ€rnor som exempelvis Messi och Ronaldo, samt tala om vikten att bygga lag. 

Alla förelĂ€sningar kommer Ă€ga rum pĂ„ scenen pĂ„ SportfĂ€ltet klockan 14:00⚜

SjĂ€lvklart Ă€r det gratis att lyssna pĂ„ dessa förelĂ€sningar🌟