Nedan har vi listat några av de återkommande frågor som ställs

  • När är sista anmälnings- och betalningsdag?

Det finns ingen sista anmälningsdag. Anmälan stänger när turneringen är fulltecknad. Sista dagen för att betala boendekostnad är den finns att läsa under "Deltagaravgifter". Notera att de lag som anmält sig samt betalat anmälningsavgiften först kommer prioriteras vid de tillfällen vi når upp i maximalt antal lag i någon klass. Tänk på att de allra flesta klasserna är fulltecknade väldigt tidigt.

  • Var uppdaterar vi information om antal deltagare, ankomsttider m.m.?

Vi skickar ut lösenord och användarnamn (anmälningsnummer) tillsammans med anmälningsbekräftelsen som ni erhåller när vi mottagit er anmälan och godkänt den. Lösenordet och användarnamnet använder ni för att logga in och även "Redigera din anmälan". Denna sida hittar du här på hemsidan där ni kan logga in och se er anmälan. 

Via er sida kan ni sedan komplettera och redigera de uppgifter som är nödvändiga för ert deltagande. Här kan ni också läsa viktig information om turneringen och se vilka betalningar vi har registrerat för er.

  • Vilka andra lag deltar i vår klass?

Lagen som deltar i er klass kommer att publiceras i samband med att spelschemat publiceras, några veckor innan cupstart. 

  • Hur kan vi som valt: lokalt lag, hotell eller eget boende boka lunch och middag?

Om ni inte valt skolboende kan ni köpa matbiljetter för att äta lunch och middag på en skola. Ni väljer då alternativet 8 måltider eller 12 måltider. Måltiderna kommer att ske i närheten av sportfältet, inom gångavstånd.

  • När får vi veta vilken skola vi blivit förlagda på?

Några veckor innan cupstarten kommer vi att publicera vart ni kommer att bo, denna informationen kommer då att finnas på lagets hemsida.

  • Hur meddelar vi att en spelare inte äter griskött eller har annan specialkost?

Vår standardmeny är fläsk-fri alltså något som ni inte behöver ni inte meddela. Däremot om spelaren eller ledaren har specialkost så registreras detta i samband att ni anmäler en deltagare/spelare i laget. 

  • Hur ordnas transport mellan matcherna?

Detta är något som lagen själva anordnar.