Varför döma Dalecarlia Cup?

Cia Ekwall, Stockholm.
”Dalecarlia Cup, där allt kan hända! Dalecarlia är ett helt fantastiskt ställe för domare att växa på. Där har jag spenderat många somrar och växt både som domare och som människa. Fått möjlighet att träffa, få tips och till och med döma med några av Sveriges elitdomare i tidigt skede. Vilken känsla, gemenskapen mellan domarna är helt underbar. Denna turnering är något jag kan rekommendera till varje ung domare att döma!”

Glenn Nyberg, Borlänge, FIFA-domare 2023
”Dalecarlia Cup var startskottet på min karriär. Gemenskapen och känslan kring denna turnering är verkligen något speciellt som jag hoppas alla ska få uppleva. Jag rekommenderar verkligen alla att ansöka, ni kommer inte att ångra er.”

Martin Thorén, Arvika, regiondomare 2023
”Sommaren 2011 blev jag antagen till den bästa cup jag någonsin varit på. Aldrig tidigare har jag utvecklas så mycket som jag gjorde den sommaren. Mycket med hjälp av den fina ledarstab som finns kring domarna på denna turnering. Jag fick även vänner för livet, gemenskapen som finns bland domarna på cupen är något utöver det vanliga. Man hjälper varandra och man blir snabbt en i DC-gänget. Jag rekommenderar verkligen alla domare att söka till cupen då det är en grym chans att visa upp sig och träffa vänner för livet!”