Dalecarlia Cup Forum 2022

Dalecarlia cup forum 2022 

I Är kan vi gladeligen berÀtta att vi fÄr besök av 3 fantastiska förelÀsare.

Första förelÀsningen Àr redan första dagen, nÀmligen pÄ torsdagen den 30:e juni, och dÄ Àr det ingen mindre Àn Shanga Aziz som förelÀser. 
Shanga Àr en av grundarna till Lockar room talk. LRT Àr en svensk ideell organisation som vill skapa nÀsta generations förebilder och idrottsutövare genom att göra killarnas omklÀdningsrum till en tryggare plats sÄ att de enkelt kan idrotta, mÄ bra och bli den bÀsta versionen av sig sjÀlv. 

Under fredagen fÄr vi besök av Johan Fallby. Johan Àr idrottspsykologisk rÄdgivare, författare, förelÀsare och före detta landslagsman i bordtennis. Johan har en lÄng- och gedigen erfarenhet i hur föreningar skapar motiverande miljöer för spelare, och det Àr precis vad Johan kommer prata om. 

Den 3:e och sista förelÀsningen under cupen Àger rum under lördagen och dÄ fÄr vi besök av en av Sveriges bÀsta domare genom tiderna, nÀmligen Jonas Eriksson. Jonas kommer berÀtta om sin resa som fotbollsdomare, hur man kommunicerar med vÀrldsstjÀrnor som exempelvis Messi och Ronaldo, samt tala om vikten att bygga lag. 

Alla förelĂ€sningar kommer Ă€ga rum pĂ„ scenen pĂ„ SportfĂ€ltet klockan 14:00⚜

SjÀlvklart Àr det gratis att lyssna pÄ dessa förelÀsningar